Alex Barbaneagra

Alex Barbaneagra

Forever Business Owner (FBO) ID# 001002368597

cell 1(413) 522-9977

usealoe@flp.com

Circle Image

Можност за вас

Постигнувањето на финансиска независност значи да ја контролирате сопствената судбина. Тогаш речиси се што сакате станува можно. Ако вашата работа или кариера не ве води таму, каде што сакате да отидете, Форевер Ливинг Продактс ви предлага одлична можност да го „смените курсот“!

Што ќе изгубите?!

Што е поважно отколку да заработите пари? Времето. И поточно, време за работите кои најмногу сакате да ги правите со семејството и пријателите. Трудот што го вложувате во својот ФЛП бизнис СЕГА, ќе ви се врати многукратно во форма на продажби од вашиот тим соработници. Тие ќе ви обезбедат време и доходи за да живеете така, како што сакате. Форевер Ливинг Продактс ги има сите алатки потребни за вашиот успех:

  • квалитетни производи
  • одлични вработени, кои ќе ве поддржат
  • одлични маркетинг материјали
  • обуки и семинари
  • мотивациони програми и бонуси
  • екстензивна веб страница на компанијата и лични сајтови

ФОРЕВЕР се грижи за истражувањата и развојот, маркетинг истражувањата, пакувањето, дистрибуцијата, маркетингот и документацијата. Од вас се бара само да го споделите вашето искуство со овие докажани квалитетни производи со вашите клиенти за да си изградите сопствен бизнис!

Членството е БЕСПЛАТНО, затоа уште сега кликнете тука и тргнете по патот кон подобра иднина со ФОРЕВЕР!

ШТО БИ ПРАВЕЛЕ, АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ СЛОБОДНО ВРЕМЕ?
ВАШАТА ИДНИНА ЗАПОЧНУВА ТУКА.