Alex Barbaneagra

Alex Barbaneagra

Forever Business Owner (FBO) ID# 001002368597

cell 1(413) 522-9977

usealoe@flp.com

Circle Image

Компанијата

Основана во 1978 г. во Скотсдејл, Аризона, Форевер Ливинг Продактс е најголемиот одгледувач, производител и дистрибутер на производи од алое вера во светот.

Веќе четири децении ги бараме најдобрите природни извори за здравје и убавина и ги споделуваме со луѓето во целиот свет. Ние сме посветени на квалитетот и чистотата, како и да им помогнеме на сите да изгледаат и да се чувствуваат подобро.

Циклусот на производство во ФОРЕВЕР е целосно затворен и секој чекор се контролира внимателно - плантажите со алое, фабриката за производство, одделот за истражување и развој, пакувањето, транспортот и дистрибуцијата. Разгледајте го нашиот ексклузивен асортиман на производи за здравје и убавина - исхрана, козметика, контрола на тежината и козметика.

ШТО БИ ПРАВЕЛЕ, АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ СЛОБОДНО ВРЕМЕ?
ВАШАТА ИДНИНА ЗАПОЧНУВА ТУКА.